Kontorsflytt

Är det dags att flytta till ett nytt kontor? Vi ser till att flytten sköts på ett tryggt, säkert och välorganiserat sätt så att ditt företag snabbt kan komma igång med verksamheten på den nya adressen! Ni vill ju inte förlora mer tid än nödvändigt på företagsflytten, utan snabbt komma till det nya kontoret för att fortsätta verksamheten som vanligt. 

En trygg partner inom kontorsflytt

Vi strävar efter att skapa en trygg och pålitlig partnerskapserfarenhet för er. Vår följsamhet till branschstandarder är självklar, med alla nödvändiga tillstånd och omfattande ansvarsförsäkringar. Er trygghet är vår prioritet!

För en offertbesiktning besöker vi er gärna. Vid själva flytten är vi flexibla och anpassar oss efter era tider för att minimera störningar. 

Vi skräddarsyr våra tjänster efter ert kontors unika behov, med hänsyn till storlek, personal, tid och budget. Kontakta oss så skapar vi tillsammans en effektiv handlingsplan som passar just ert företag.

Din säkerhet kommer i första rummet

Vi ser till att era viktiga ägodelar flyttas tryggt under kontorsflytten. Med framgångsrika projekt i facit kan ni lita på oss till 100 procent. 

Vi är flexibla när det gäller eran kontorsflytt. Ni väljer själva hur mycket ni vill ha hjälp med. Vi kan utföra transporten från lokal till lokal medan ni packar och sorterar själva, eller så kan vi ta över uppdraget helt och hållet, inklusive packning, uppackning, iordningställande och flyttstädning.

Oavsett vad ni flyttar tar det ofta mycket tid. Vi är här för att hjälpa er, så ni kan koncentrera er på det ni gör bäst – låt oss ta hand om möblerna åt er.

Välkomna till oss med er kontorsflytt! 

Hur funkar det?

Tips inför kontorsflytten

Är det dags för kontorsflytt?

Kontakta oss via kontaktformuläret att boka in kontorsflytt redan idag! Du kan även skicka till info@bolio.se