Lär känna oss på Bolio!

Välkommen till Bolio, din partner för en lättare vardag! Vi förstår att balansera livets krav kan vara utmanande. Med vår hjälp, oavsett om det är hemstädning eller flytthjälp, skapar vi utrymme för det du älskar. Med lång erfarenhet inom städbranschen och ett engagerat team ser vi till att du får kvalitetstjänster till rättvisa priser. Hos Bolio strävar vi alltid efter 100% kundnöjdhet – vi gör skillnad för dig!

Våra tjänster

Vi strävar efter att erbjuda en smidig och professionell tjänst till konkurrenskraftiga priser. Hos Bolio finner du ett brett utbud av tjänster, till exempel hemstädning, storstädning, flyttstädning, och kontorsstädning. Utforska våra tjänster nedan och låt oss göra ditt vardagsliv enklare och renare.

Att anlita Bolio

Hos oss får du trygghet, kvalitet och enkelhet i varje tjänst. Med en mångsidig portfölj och vår Nöjd kund-garanti strävar vi efter att göra varje upplevelse minnesvärd och skräddarsydd efter dina behov.

Bolios städpersonal

Vår städpersonal får noggrann utbildning, och genom regelbundna utbildningar investerar vi i deras kompetens inom rengöring/städning mer än vad branschen vanligen kräver. Vi är ett team, och ibland samarbetar vi med andra också. Den stabila personalstyrkan visar att våra medarbetare trivs. Det gör att vi kan ge dig bästa möjliga service. Bolios städare är engagerade och strävar alltid efter att leverera en professionell och högkvalitativ städning som uppfyller dina behov.

Vi erbjuder våra anställda konkurrenskraftiga löner och villkor, samt en arbetsplats där de känner sig uppskattade och respekterade. Vi ser också till att de har rätt utbildning och utrustning för att utföra sitt arbete på ett säkert och effektivt sätt.

Vi förstår att det är viktigt för dig att känna dig trygg när vi är i ditt hem. Därför har vi utarbetat strikta säkerhetsrutiner som säkerställer att dina nycklar och koder alltid är i säkra händer. Våra anställda är utbildade i våra säkerhetsrutiner och de är förpliktade att följa dem. Vi tar hand om ditt hem och kontor som om det vore vårt eget.

Vi brinner för att erbjuda våra kunder en bra deal. Därför kommer vi alltid att ha låga priser.

Våra tjänster

Hemstädning

Gör hemstädningen till en lätt och naturlig del av din vardag.

Storstädning

Dags för en storstädning? Ge ditt hem nytt liv!

Flytthjälp

Vart tar din nästa flytt dig? Låt oss hjälpa till!

Fönsterputsning

Ge dina fönster extra glans och njut av utsikten.

Vardagsomsorg

Vi ser till att du och dina äldre familjemedlemmar får vardagsomsorg.