Städning som löneförmån

Vill du erbjuda dina anställda en riktigt värdefull förmån? Ge dem möjligheten till hemstädning som en del av deras löneförmåner. Vi tillhandahåller flexibla städningstjänster varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Hemstädning utgör en betydande lättnad i vardagen för högpresterande anställda som behöver koppla av och skapa lugn när de återvänder hem.

Vi underlättar det dagliga livet för dina medarbetare.

Tillsammans skapar vi en harmonisk och välorganiserad vardag för dina medarbetare. Med städhjälp som en förmån får de tid över till familj och fritid. Bolio erbjuder förmånliga priser eller möjligheten att inkludera hemstädning i förmånspaketet. Utöver städning hjälper vi med barnpassning, husdjur och fönsterputsning. Denna förmån, mer värdefull än pengar, ger inte bara ett prydligt hem utan även ökad livskvalitet och motverkar stress och utbrändhet. Hjälp dina anställda trivas både på jobbet och hemma genom hemstädning som en löneförmån från Bolio. 

Vill du lära dig mer om hur Bolio kan bli en löneförmån för ditt företag eller boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera era specifika önskemål? Kontakta oss via telefon eller mejl.

Hur går det till?

Kontakta oss

Ge era anställda en välförtjänt städning som löneförmån. Kontakta oss för att veta mer info@bolio.se