Mäklare​

Säkra en professionell städning åt din kund. När du bokar en flyttstädning hos oss får säljaren en bekräftelse via e-post. Vi tar också direkt kontakt med köparen och meddelar att vi tar fullt ansvar för städningen. På så sätt eliminerar vi onödiga mellanhänder och gör det enkelt för både säljare och köpare.

Med vår kvalitetsgaranti kan du känna dig trygg med att din kund får en perfekt flyttstädning. 

Vad ingår i vår mäklarsamarbeten?

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster som är perfekta för mäklare. Flyttstädning, visningsstädning och flytthjälp. Välj din mäklarfirma som du representerar så att vi kan säkerställa att vi möter dina kunders behov och fyll i formuläret.

Vill du bli en samarbetspartner med Bolio, precis som många andra mäklare runt om i Uppsala?

Idag har vi redan framgångsrika samarbeten med Riksmäklare i Uppsala, MOHV och Fastighetsbyrån Knivsta. Vi är stolta över den höga kvalitet vi levererar i vårt arbete och har byggt upp ett starkt varumärke som vi värnar om. Ta en titt på våra samarbetspartners och upptäck hur vi kan skräddarsy lösningar för era kunder.

Vi prioriterar att du som mäklare, säljare och nya ägare av bostaden ska känna dig 100% nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en 7 dagars nöjd kundgaranti. Detta gör vi för att du ska känna dig trygg med vårt samarbete från början till slut. Kontakta oss på info@bolio.se